Ga 24 uur met de politie mee

17-01-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN – De Politie Vlaardingen organiseert een volgdienst. Wanneer je besluit om deel te nemen, kun je op 3 februari vanaf 07:00 uur tot 4 februari 07:00 uur volgen waar ze mee bezig zijn en op welke meldingen ze zoal rijden. Er gaat geen cameraploeg mee die continue filmt, want dat mag niet vanwege privacy redenen. Wel proberen ze zoveel mogelijk te delen, berichten te ondersteunen met beeldmateriaal en inzage te geven in hun werk.

Het social mediateam van de politie zit gewoon net als anders in de auto en rijden de meldingen die de politie in die 24 uur krijgt. Als er geen melding is, richten ze zich op bepaalde projecten of plekken die ook aandacht nodig hebben.

Tijdens de volgdienst wordt deze Facebookpagina actief uitgelezen; misschien zijn er wel verzoeken waar u de politie wat vaker wilt zien, of misschien heeft u wel vragen. Als de dienst het toelaat, zullen zij hier zoveel mogelijk gehoor aan geven. Bel overigens voor spoed altijd 1-1-2 en meldt verdachte situaties of andere zaken waarbij de politie met enige spoed gewenst is, altijd via 0900-8844. De meldkamer heeft altijd overzicht welke auto het dichtste bij is en stuurt het zo aan.

Wilt u deze dienst volgen en berichten krijgen wanneer wij iets plaatsen tijdens deze “24 uur met” dienst? Klik dan op 'gaat' in dit evenement  .

 

 

Gerelateerd