Inbreker vertrekt met pijnlijk been uit café

22-01-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - In de afgelopen nacht is er ingebroken in café De Inloop op De Loper. Uitbaatster Cindy Tuitel steekt haar ergernis niet onder stoelen of banken en heeft de beelden via facebook verspreid.

In het acht minuten durende filmpje zien we hoe een jonge man minutenlang bezig is om de voordeur van het café te forceren om vervolgens maar een ruit in te slaan en naar binnen te kruipen. Eenmaal binnen gaat hij direct voor de fruitautomaat. Veel succes heeft hij niet, er valt niets te halen. Behalve dan een zeer been omdat de dader daar een metalen plaat op laat stuiteren.

,,Het is weer zover!'', schrijft Tuitel onder het filmpje. ,,En zo jammer dat er weer niets te halen viel. Gaan jullie het nou een keer snappen hoe verveeld wij er van worden weer het kenteken van je auto door tegeven (ja want ook je maatje is gezien) gelukkig loop je al mank omdat je zo dom was een ijzeren plaat op je poot te laten vallen. Ik bid echt voor je dat je voet/been niet verbrijzeld of gebroken is..zouden wij echt heeeulll vervelend vinden! Ik wens je veel succes met over je schouder heen kijken!''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date