Inbrekers Winkelhoeve nemen de benen

24-09-2018 112 Redactie

VLAARDINGEN - Een poging tot inbraak aan de Winkelhoeve is zondagochtend vroeg mislukt omdat de drie daders werden betrapt. Zij namen meteen de benen. De politie zoekt in de buurt naar aanwijzingen en vraagt omwonenden of ze iets hebben gezien. De poging tot inbraak was zondag 23 september rond 8.50 uur. Na het incident zijn de verdachten in de richting van Baarnhoeve gevlucht.

Signalement: Vrouw met zwarte sportkleding en zwart halflang haar, lichtgetinte huidskleur (mogelijk Oost-Europees), ingevallen gezicht, junkachtig uiterlijk. Tevens zijn er nog een vrouw en een man met eenzelfde type huidskleur, dus mogelijk Oost-Europees, gezien. Van de man is geen signalement bekend. De vrouw droeg een grijs joggingpak, had zwart haar, een verwilderd uiterlijk en een tatoeage in haar nek.

Wat de politie wil weten
Heeft u:
- Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
- Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
- Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
- Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900 - 8844. Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Gerelateerd