Integrale controle bedrijventerreinen

28-10-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN - De gemeente Vlaardingen heeft op 27 oktober 2016 integrale controles georganiseerd op De Vergulde Hand, Groot Vettenoord en het Deltagebied. Bij de controle kwamen medewerkers van de gemeente Vlaardingen, DCMR, Stedin, brandweer en de politie in actie.

 

Wat werd er aangetroffen?

Bij twee bedrijven was alles in orde. Bij een bedrijf was de opslag van gevaarlijke stoffen niet goed geregeld. Zij hebben een waarschuwing gekregen en bij een nacontrole van de DCMR moet dit opgelost zijn. De brandweer heeft bij een bedrijfsverzamelgebouw verschillende gebreken geconstateerd. Er was geen brandblusinstallatie en geen ontruimingsplan aanwezig. Dit bedrijfsverzamelgebouw krijgt een waarschuwing van de brandweer en er volgt een nacontrole.

Bij een integrale controle controleren de deelnemende organisaties of bedrijven voldoen aan de geldende regels en uitgegeven vergunningen. Door met diverse controlerende instanties tegelijk op pad te gaan, wordt de overlast voor de ondernemers tot een minimum beperkt. Normaal komen de verschillende diensten afzonderlijk.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date