Lichtblauwe brigade pakt aan

11-04-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN – Gistermorgen vroeg zijn er door medewerkers van Toezicht en Handhaving twee vroeg-wildplassers betrapt op het Schoutplein en de Geert Grootelaan. Zij mochten na een waarschuwing en een boete van 140 euro weer verder.

Op 8 april hebben handhavers van de gemeente een melding over een dumping van een zeer grote hoeveelheid bouwmaterialen op de Soendalaan onderzocht. Hierbij is de ondernemer gevonden die verantwoordelijk was voor de dumping. De ondernemer moest deze dumping zelf opruimen en heeft een boete gekregen. De Soendalaan was binnen het uur weer schoon.

Op dinsdag 4 april kregen de handhavers van de gemeente Vlaardingen een melding binnen van de politie in verband met een omgevallen vat aan de 2e Industriestraat. Deze was gevuld met een vette substantie en was over de bestrating en in het riool leeggelopen. De handhavers hebben onderzocht wie hiervoor verantwoordelijk is en hebben hun onderzoeksresultaten doorgegeven aan DCMR. De DCMR zal handhavend optreden tegen de ondernemer die dit heeft veroorzaakt. Met medewerking van Irado werd het wegdek zo goed als mogelijk schoongemaakt. De volgende dag is het riool doorgespoten en nogmaals het wegdek schoongemaakt.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date