‘Rovers’ betuigen spijt

19-07-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN - Er was geen 'roverspad' en er is ook niets gestolen. Vlaardingen24 kreeg vanmiddag een mail van deze strekking naar aanleiding van een artikel dat we eerder plaatsten over de kennelijke poging tot diefstal van een tuinstoel  uit één van de tuinen in de Holywijk.

Degenen van wie vanochtend een foto, met een rode Peugeot, bij het artikel geplaatst is zijn zich rot geschrokken van de impact van het bericht en willen graag met de bewoner bij wie ze in de tuin zijn geweest in contact komen; om excuses te maken. De boodschap van de groep vrienden die zichzelf inmiddels als 'niet nadenkende vriendengroep' beschouwd:

,,Deze nacht was er sprake van verveling en besloten wij, een kleine vriendengroep, om een rondje te gaan rijden. In deze bui van verveling besloten wij elkaar uit te dagen in weddenschappen, bij nader inzien een dom idee.

Op het moment van de 'diefstal' van de tuinstoel was er een domme weddenschap gaande: pak een tuinstoel, maak een foto op desbetreffende stoel en zet de stoel terug. Het was meer een kwajongensmoment dan een echte diefstal. Hier ging het echter mis; de bewoner klopte op het raam en vol adrenaline renden/reden wij weg.

Naderhand zijn wij samengekomen en hebben we elkaar aangekeken en vonden we allemaal dat het best dom was wat wij hebben gedaan, hierom zijn wij nu op zoek naar een manier om de bewoner van het huis te kunnen contacteren, wij willen onze excuses aanbieden voor de schrik.

Ook zijn wij erg geschrokken over de impact, wij hadden niet bedacht dat het als diefstal gezien zou worden en hierom sturen wij deze mail als nadere verklaring.

Hopelijk is er een mogelijkheid dat het artikel aangepast kan worden en dat er een manier is om onze excuses aan de bewoner te bieden.

Met vriendelijke groet,

Een niet-nadenkende vriendengroep

 

Vlaardingen24 heeft het mailadres van de vriendengroep en zou dit graag doorspelen naar de betreffende bewoner die vannacht de mannen in de tuin zag lopen. Mail even naar redactie@vlaardingen24.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date