Man beroofd in de Broekpolder

25-07-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN - Een jonge man is woensdag 12 juli beroofd in de Broekpolder. Hij werd tussen acht en negen uur 's avonds op het Klokbekerpad ter hoogte van de uitkijktoren door twee jongens op zijn fiets tot stoppen gedwongen. Een van de daders deed een greep in zijn rugzak waarna het duo er op de fiets vandoor ging richting de houten brug over de Vaart. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar meer informatie. Misschien heeft u iets gehoord of gezien dat kan bijdragen aan het oppakken van de daders.

Signalement
Dader 1: donker getint uiterlijk - ongeveer 16 jaar oud - normaal postuur, met brede schouders - Kleiner dan 1.87 twee of drie geschoren streepjes in één wenkbrauw. donkere kleding - Nike petje - Barcelona trainingspak. 

Dader 2: donker getint uiterlijk - slank postuur - kleiner dan dader 1 - ongeveer 16 jaar oud. Droeg donkere kleding - Paris St. Germain trainingspak - Nike petje.

Heeft u rond het tijdstip van de straatroof een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900 - 8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000 (gratis nummer).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date