Man beroofd op de Koninginnelaan

12-11-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Op de Koninginnelaan is maandag 11 november een man beroofd. Hij werd voor de portiek van de flat door twee mannen bedreigd met een vuurwapen en moest zijn tassen afstaan. Dat gebeurde tussen vijf uur en half zes in nde middag. De daders gingen er vandoor richting de Willem Lodewijklaan en vertrokken vervolgens in een grijs-zwarte Audi A3 met een matte kleur, station model, 3-deurs, sportvelgen. Het kenteken is onbekend.

Signalement
Dader 1: Man, vermoedelijk niet van Nederlandse afkomst, ongeveer 25 a 27 jaar oud, 1.90 meter lang, normaal postuur. Droeg een grijze jas, grijze sjaal, capuchon op zijn hoofd.
Dader 2: Man tussen 25 en 27 jaar oud, 1.90 meter lang. Droeg een donkerblauwe jas en had een capuchon op.

De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof. Heeft u misschien een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement? Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord? Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date