Man beroofd op de Sluishoeve

25-09-2020 112 Redactie

VLAARDINGEN - Op de Sluishoeve is donderdagochtend 24 september in alle vroegte een man beroofd. Hij kwam thuis, parkeerde zijn auto en werd vervolgens door drie Antilliaanse mannen beroofd. Dat gebeurde tussen 00.30 uur en 01.00 uur.

Signalement
Alle drie de daders hadden een 'Antilliaans' uiterlijk. Zij waren donker getint. De eerste dader was ca. 170-185 cm lang en had een normaal postuur. Hij droeg een zwarte lange jas tot op de knieën met caspuchon en had een bivakmuts op. De t,weede dader droeg een donkergrijze jas en had dreads tot op zijn schouders. De derde dader had een wat dikker postuur. Hij droeg een witte korte broek een rood geruit shirt met rechtsonder een gat ter grote van een ei en een zwarte jas met capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?;
  • Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?;
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?;
  • Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900 - 8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date