Meisje aangereden, getuigen gezocht!

28-10-2020 112 Redactie

VLAARDINGEN - Chelsea liep vanuit haar basisschool De Hoeksteen over het zebrapad op de Olmendreef naar huis toen zij - woensdagmiddag tussen 12.00 en 12.10 uur - werd aangereden door een man in een grijze Toyota Aygo. Een moeder die de aanrijding zag gebeuren, heeft het meisje thuisgebracht. De automobilist stapte niet uit en reed na het ongeval door. De gegevens die hij wel achterliet, blijken niet te kloppen.

De moeder van Chelsea is daarom op zoek naar andere getuigen. Zij gaat aangifte doen en kan daarbij mensen die het voorval hebben gezien goed gebruiken. Chelsea hield kneuzingen over aan de aanrijding en is vanzelfsprekend enorm geschrokken. ,,Ik val de bestuurder niet aan. Misschien is ook hij zo geschrokken? Ik heb geen idee hoe iemand denkt en reageert op een aangereden kind'', stelt moeder Manon.

Uiteraard wil zij wel dat de zaak netjes wordt afgehandeld en daarom is zij dus op zoek naar getuigen. Heeft u iets van de aanrijding gezien? Laat het dan weten aan Manon Chelsea Jazzmay via facebook. En nog een hartekreet van de geschrokken moeder: ,,Rem af bij een zebrapad, vooral bij een school!''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date