O nee, mijn fiets is gejat...

10-10-2018 112 Redactie

VLAARDINGEN - Helaas is dit een regelmatige gehoorde zin in Vlaardingen en omstreken. Iedereen kent wel iemand waar zijn of haar fiets van is gepikt, of heeft er zelf mee te maken gehad. Enorm vervelend, maar wat kunnen we hier nou met elkaar tegen doen? 

Deze vraag heeft er voor gezorgd dat de politie, gemeente Vlaardingen en fietsspecialist Van Kortenhof de handen ineen hebben geslagen. Donderdag 11 oktober 2018 van 12.00 tot 16.00 uur vindt de eerste editie van 'Vlaardingen Veilig op de fiets' plaats. Deze speciale middag zal in het teken staan van veiligheid op en van de fiets. De politie zal samen met medewerkers van de gemeente Vlaardingen fietsers laten zien welke preventiemiddelen er zijn om fietsdiefstal te voorkomen en voorzien van alle anti-diefstal tips en tricks. Van Kortenhof zal samen met Axa Nederland diverse fietssloten en fietsverlichting demonstreren. Daarnaast zal Enra fietsverzekeringen al uw vragen beantwoorden over het nut van het verzekeren van uw fiets. 

Zeker weten of uw fiets veilig is om de donkere dag tegemoet te fietsen? De monteurs van Van Kortenhof staan donderdagmiddag op het Veerplein klaar voor een gratis fietscheck. Na deze check weet u of uw fiets veilig genoeg is om ook in de herfst en winter goed zichtbaar op pad te gaan. Uiteraard vindt u bij Van Kortenhof op het Veerplein deze middag ook volop aanbiedingen in fietsverlichting en fietssloten. 

Genoeg reden dus om as donderdag 11 oktober een bezoek te brengen aan het Veerplein. Doe de gratis fietscheck en laat u informeren door experts van de politie, gemeente, Van Kortenhof, Axa Nederland en Enra fietsverzekering en zorg dat de fietsdieven geen kans meer krijgen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date