Onderzoek naar dood Mustafa Ates

05-09-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN/RIJSWIJK - Op zaterdagochtend 22 juli omstreeks 05.00 uur vonden agenten, op een parkeerterrein aan de Van der Kooijweg in Rijswijk, het lichaam van de 50-jarige Turkse Mustafa Ates uit Vlaardingen. Vermoedelijk kwam hij door een misdrijf om het leven. De politie zoekt getuigen.

Agenten vonden Mustafa op een afgelegen parkeerterrein, aan de rand van Rijswijk in een recreatiegebied. Vlakbij deze parkeerplaats ligt, aan de Eikelenburglaan, een tuinhuisjescomplex waar ook veel Turkse mensen verblijven. Mogelijk is Mustafa in het verleden op dat complex geweest. Getuigen vertelden de politie dat hij in zijn omgeving bekend stond als Moes Beton, omdat hij een klusjesman was. Volgens getuigen zou Mustafa regelmatig te vinden zijn op een tuinhuisjescomplex of een industrieterrein in Vlaardingen. De politie is op zoek naar getuigen die weten wat Mustafa precies voor werk deed en hem kenden. 

 

Vragen

Alle informatie over Mustafa Ates, ook bekend als Moes Beton, is welkom. Neem contact op met de Regionale Recherche Eenheid Den Haag via 0900-8844 of bel met het Team Criminele Inlichtingen op 06-57876279. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0900-7000.

 

Opsporing verzocht

De dood van Mustafa Ates werd vanavond ook behandeld in het programma Opsporing Verzocht. De uitzending kunt u hier  terugkijken of morgen bij NPO 2 om 12.05 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date