Onze kat Charlie is vermist !

25-04-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Van Sabine Matthijs kregen we een oproep dat haar kat Charlie vermist is. Hierbij plaatsen we de hele oproep:

,,Wij zijn van 18-22 april een midweekje weggeweest. Een vriend van ons heeft de katten (we hebben er 2) elke dag eten gegeven, ook hij heeft Charlie niet gezien, maar hij heeft wel gezien dat beide etensbakjes met nat voer leeg waren. Wij kunnen ons niet voorstellen dat die andere kat alles op heeft gegeten, hij laat zelfs een half zakje al staan.

Zaterdag 23 april heb ik twee buurmannen gesproken, zij hebben hem donderdagochtend 21 april nog gezien, dus ver kan hij niet zijn, denken wij. Vrijdag 22 april waren wij om 16:00 uur thuis. Sindsdien is hij niet meer thuis gekomen, ook niet na roepen van zijn naam en geluidjes maken.

Hij wordt vermist in Vlaardingen, wij wonen in de Willem Beukelszoonstraat, tussen de Wilhelminastraat en de Arnold Hoogvlietstraat in.

Ook hebben we een melding gemaakt op Amivedi, mijndieriszoek.nl. en verschillende Facebooksites van Vlaardingen. Ook heb ik flyers gemaakt welke ik in de brievenbus heb gedaan bij buurtbewoners, opgeplakt op onze eigen voordeur en heb opgehangen bij de supermarkt. Omdat we gewoon niet weten waar we het zoeken moeten, probeer ik het nu ook via Vlaardingen24 voor een hopelijk groter bereik’’.

 

Signalement: Charlie heeft een witte kop, aan de zijkant van zijn ogen begint het zwart te worden, wat doorloopt over zijn gehele rug en staart. Hij heeft een witte buik en witte poten.

Hij heeft een licht roze neusje en licht roze lippen. Zijn onderkin is vaak dik, daarvoor is hij onder behandeling met medicijnen. Charlie is gecastreerd, is niet gechipt en draagt geen halsband. Hij is ongeveer 7 jaar oud.

Ras: Europese korthaar of huiskat.

Indien u informatie heeft over Charlie, neem dan contact op met mij. Via een pb op Facebook of een mailtje.

Alvast heel erg bedankt.

Sabine Matthijs

sabine.matthijs@gmail.com of via Facebook: deze link !

Gerelateerd