Ook 24-jarige Vlaardinger op straat beroofd

21-03-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Wij meldden vanmiddag al dat in de nacht van zaterdag op zondag een negentienjarige Vlaardinger werd beroofd op de Frederik Hendriklaan.  Naar nu blijkt werd een nacht daarvoor ook een 24-jarige plaatsgenoot het slachtoffer van een brute beroving. 

Hij fietste in de nacht van vrijdag op zaterdag rond kwart over twaalf op het fietspad achter De Kulk richting de Polderpoort. Daar liepen ook vijf jongens van zo’n jaar of zestien, zeventien over de volle breedte van het pad zodat hij in de remmen moest. De vijf lieten de fietser voorbij maar zodra hij was gepasseerd, kreeg hij een trap in zijn rug en viel van zijn fiets. 

De 24-jarige was niet van plan zich zonder slag of stoot gewonnen te geven en heeft één van zijn belagers flink geraakt. Deze jongen heeft liep daarbij waarschijnlijk een hoofdwond of kapotte wenkbrauw op. De aangevallen Vlaardinger lag zelf ook aardig in de kreukels. Door zijn verzet is hij uiteindelijk alleen zijn horloge kwijtgeraakt. Donderdag wordt op het politiebureau aangifte van het voorval gedaan.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date