Oud & Nieuw in Vlaardingen: vooral veel brandjes

01-01-2020 112 Redactie

Fotografie: Flashphoto NL

VLAARDINGEN – Brandjes, die waren er veel, maar geen relletjes of andere ongeregeldheden. Na het afschaffen van het vreugdevuur was het vorige jaarwisseling misschien net een tikje onrustiger en stonden alle huldiensten op scherp. Dit jaar was er ook veel politie en een brandweer die haar handen vol had, maar verder was het ‘gewoon’ rustig op straat. Naast de brandjes aan de Kethelweg , verschillende containerbranden  en de buitenbrand bij Holiërhoek waren er nog meer meldingen:

Rond 2:55 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Van der Palmstraat in Babberspolder. Ter plaatse bleek het trappenhuis vol met rook te staan. De oorzaak was snel gevonden: een kinderwagen in het trappenhuis had vlam gevat. Nadat de brand was geblust en het trappenhuis was geventileerd konden de hulpdiensten weer vertrekken.

Op de parkeerplaats van de Engelsche Boomgaert is woensdag rond 5:20 uur brand ontstaan in een auto. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen. Andere geparkeerde auto’s die dichtbij stonden hebben geen schade opgelopen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date