Categorieën

Service

Overlast Westwijk beu (ingezonden brief)

Overlast Westwijk beu (ingezonden brief)
112

Overlast Westwijk beu (ingezonden brief)

  • Redactie
  • 10-07-2017
  • 112
Overlast Westwijk beu (ingezonden brief)
VLAARDINGEN - Omwonenden zijn de overlast bij Albert Heijn en het Erasmusplein in de Westwijk beu. Ze hebben het idee dat er vrij weinig mee wordt gedaan.

,,Het betreft hier overlast met name omgeving parkeerterrein AH en het parkeerterrein Erasmusplein voor de kinderdagopvang van Stichting Wereldwijzer. Al langere tijd is er sprake van overlast van "hangjongeren", voor zover je daar over mag spreken, want er rijden er ook rond in auto's rond de parkeerplaats AH en Erasmusplein. Deze zogenaamde jongeren, zijn vooral van niet Nederlandse komaf en hebben al eerder voor overlast gezorgd ter hoogte van de woningen die naast Chinees zit aan de Van Baerlestraat.

Er wordt te pas en te onpas zwerfvuil achtergelaten, zoals op de foto te zien is. Deze is gemaakt toen mijn vrouw onze zoon naar de BSO bracht. Personeel van de Wereldwijzer en de school hebben het op staan ruimen en nog niet zo lang geleden zag ik personeel van de AH vroeg in de ochtend de troep opruimen op hun eigen parkeerplaats.

Iedereen weet wie het zijn, maar hard bewijzen kan je niet, terwijl je dondersgoed aan voelt, wie de daders zijn. Politie spreekt de jongeren wel aan, maar tot nu toe wordt er verder vrij weinig mee gedaan, hebben wij als bewoners het idee. Er zijn ook sterke vermoedens van drugs dealen, alleen is het lastig om dat te bewijzen, tenzij de politie een keer onverwacht met bloedspoed de bocht om komt en ze meteen in de kraag vat''.

(naam bij redactie bekend)