Overvallen AH en Jumbo waarschijnlijk door zelfde dader

07-04-2020 112 Redactie

VLAARDINGEN - Vermoedelijk dezelfde dader heeft in drie dagen tijd twee supermarkten in Vlaardingen overvallen. Hij bracht eerst een ‘bezoekje’ aan de Jumbo, om vervolgens drie dagen later te verschijnen bij de Albert Heijn. Beide winkels zijn gevestigd in het winkelcentrum De Loper in Vlaardingen. Waar de dader bij de eerste overval alleen handelt, werkt hij bij de tweede overval samen met een handlanger.

Overval Jumbo 
Hij verschijnt voor het eerst op vrijdagavond 20 maart 2020 bij de Jumbo. Volkomen rustig staat hij plotseling achter de toonbank van het bloemenwinkeltje. Hij dwingt de caissière, door te dreigen met een revolver, om de kassalade te openen. Voordat hij ervandoor gaat, eist hij ook nog het geld uit een tweede kassa.

Overval Albert Heijn
Vermoedelijk dezelfde overvaller verschijnt drie dagen later, op maandagavond 23 maart, bij de Albert Heijn in hetzelfde winkelcentrum. Dit keer heeft hij gezelschap van een handlanger. Op de beelden is te zien dat hij dezelfde revolver gebruikt om druk uit te oefenen op het personeel. Hij droeg bij beide overvallen een trainingsjack van het merk Emporio Armani.

Accentloos Nederlands
De dader van beide overvallen had een getinte huidskleur en oogde jong. Hij sprak accentloos Nederlands.

Help de politie
Weet u meer over de dader(s), neem dan alstublieft contact op met de politie. 
- Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
- Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
- Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 - 3458999Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date