Categorieën

Service

Overvallers Bart Smit in beeld

Overvallers Bart Smit in beeld
112

Overvallers Bart Smit in beeld

  • Redactie
  • 06-06-2016
  • 112
Overvallers Bart Smit in beeld
VLAARDINGEN – Op 30 april lopen twee jongemannen de winkel van Bart Smit aan het Liesveld binnen. Eén van de mannen draagt een veel te grote jas. Hij en zijn maatje overvallen speelgoedwinkel Bart Smit in Vlaardingen. Op de foto de jongeman, waarvan de beelden ook al bij het programma Bureau Rijnmond zijn vertoond. Hij bedreigt het personeel en gaat ervandoor met een geldbedrag.

De verdachte is 17 a 18 jaar oud en heeft een beugel. De jas wordt later teruggevonden in de Vlaardinger Vaart, bij de wijk Holy. Een behoorlijk stuk verwijderd van Bart Smit aan het Liesveld en mogelijk zegt dit iets over de woonomgeving van de daders. Daders, want de overvaller handelt niet alleen. Bij het bekijken van de bewakingsbeelden ontdekt de politie een handlanger. Dat is andere man op de foto. Hij rent samen met de overvaller weg en is er ook bij als ze voor de overval de winkel verkennen.

De vraag is: wie zijn de overvaller en zijn maatje? Heeft u tips voor de politie? Bel 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000