PAS OP! Fraudeurs doen zich voor als Evides-medewerker

20-03-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Evides waarschuwt voor fraudeurs die zich voordoen als medewerkers van het bedrijf. Vooral in onze regio komen veel meldingen. ,,Wees hier alert op en vraag de persoon altijd om een legitimatiebewijs. Als u het niet vertrouwt, laat de ‘medewerker’ dan vooral niet binnen. Neem contact met ons op en waarschuw altijd de politie'', adviseert Evides.

Hoe herkent u een Evides-medewerker
Medewerkers van Evides die werkzaamheden aan uw huisaansluiting of watermeter moet verrichten, of Evides-medewerkers die langskomen voor een openstaande rekening voor uw drinkwaterverbruik kunnen zich altijd legitimeren met een bedrijfspas. Ook zijn Evides-medewerkers duidelijk herkenbaar aan hun Evides-kleding. Ook personeel van aannemers die in opdracht van Evides werken, bijvoorbeeld voor het vervangen van uw watermeter, moeten zich kunnen legitimeren. Vraag dan ook altijd om deze legitimatie. 

Bezoek wordt vooraf aangekondigd
Als een medewerker aan de deur komt en toegang tot uw woning nodig heeft, gebeurt dit nooit onaangekondigd. Wij informeren u hierover altijd vooraf per brief, tenzij het om een storing in de waterlevering of een lekkage gaat, Vraag altijd om legitimatie als iemand bij u aanbelt. Wij doen niet aan telefonische verkoop, dus geef geen persoonlijke gegevens door. Neem bij twijfel altijd direct contact met ons op. Onze monteurs komen normaal gesproken nooit na 16.30 uur bij u aan de deur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date