Poes en kittens gedumpt en gered

31-07-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Ik ga op vakantie en ik neem mee…niet de kat en haar vier pasgeboren kleintjes; zo moet een inwoner van Vlaardingen gedacht hebben die dit weekend op vakantie gegaan is.  De kat werd gedumpt in een grotendeels afgesloten kattenbak, inclusief de kleintjes. Op de Facebookpagina  van het Dierentehuis Nieuwe Waterweg (aan de Koggehaven) posten de medewerkers, die zich over het eenoudergezinnetje ontfermd hebben, een ‘bedankje’:

 

Lieve mensen,

 Wij willen jullie een hele fijne vakantie wensen. Echt jullie hebben het natuurlijk ontzettend verdiend na een jaar hard werken. En ook best grappig dat jullie dat zo goed voor ons geheim hebben gehouden. Laten jullie nog wel even weten hoe jullie het hebben daar?

We hebben jullie poes gevonden hoor, dus maak je daar maar geen zorgen over. Met haar 4 kittens is ook alles goed hoor. Slim om ze in een dichte kattenbak te stoppen, dan leren de kittens meteen goed zindelijk te worden.

Ook briljant om ze bij een koelkast buiten op de stoep te zetten. Alleen stom van ons, we zijn vergeten te kijken of het kattenvoer daar in stond, dat hebben jullie vast gedaan. Dom, dom, dom van ons.

Hopelijk heeft iemand jullie toch uit kunnen zwaaien daar in de Gijsbrecht van Amstelstraat in Vlaardingen, anders is het ook zo sneu. Ga je op vakantie en niemand die je gedag zegt.

Nou lieverds, geniet er van!

Dikke kus van ons!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date