Categorieën

Service

Politie geeft beelden vrij van ‘Turkse rellen’

Politie geeft beelden vrij van ‘Turkse rellen’
112

Politie geeft beelden vrij van ‘Turkse rellen’

  • Redactie
  • 30-03-2017
  • 112
Politie geeft beelden vrij van ‘Turkse rellen’
VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Onderzoeksteam Westblaak van de politie onderzoekt de wanordelijkheden die in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 maart plaatsvonden op de Westblaak en omgeving. Het onderzoek richt zich op strafbare feiten die zich hebben afgespeeld rondom het escaleren van een demonstratie voor het Turks consulaat aan die straat in Rotterdam. Uit het beschikbare beeldmateriaal zijn verdachten van openlijke geweldpleging geselecteerd. Hun foto’s hebben ruim een week op de interne communicatiekanalen van de nationale politie gestaan. Er is nog geen herkenning, vandaar dat de foto’s nu op politie.nl staan. U vindt ze HIER!



De politie sluit niet uit dat er mensen uit Vlaardingen bij de rellen betrokken waren. Herkent u een verdachte, neem dan contact op met onderzoeksteam ‘Westblaak’ op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt daarbij het nummer van de foto noemen.

Weet u wie betrokken zijn geweest bij de incidenten of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, geef uw informatie dan ook door op eerder genoemde telefoonnummers. Datzelfde geldt als u zaterdagavond 11 maart op de Westblaak of omgeving was en foto's en/of filmopnames heeft gemaakt waarvan u denkt dat deze relevant kunnen zijn voor het onderzoek.