Categorieën

Service

Politie op zoek naar vierde inbreker

Politie op zoek naar vierde inbreker
112

Politie op zoek naar vierde inbreker

  • Redactie
  • 19-07-2019
  • 112
Politie op zoek naar vierde inbreker
VLAARDINGEN - Donderdagavond probeerden vermoedelijk vier jonge mannen rond 20.30 uur in te breken bij een winkel aan de Van Hogendorplaan. Inmiddels zijn drie verdachten aangehouden. Naar de vierde is de politie nog op zoek.

Een oplettende bewoner belde met de politie naar aanleiding van een groep jonge mannen die rond hing bij het winkelpand. De bewoner hoorde een hoop kabaal en zag dat een deur was opengebroken. De verdachten zetten het vervolgens, zonder buit, op het rennen. Twee 25-jarige mannen uit Dordrecht en Vlaardingen konden direct worden aangehouden. Een derde verdachte, een 17-jarige jongen uit Vlaardingen, is vanmorgen in zijn woning aangehouden. De vierde verdachte is gevlucht via de achterzijde van het gebouw. De politie onderzoekt de zaak.

 

Getuigen gezocht

De politie is nog op zoek naar een vierde verdachte. Heeft u iets verdachts gezien rond 20.30 uur op de Van Hogendorplaan of heeft u camera’s hangen en dit nog niet gemeld bij de politie? Bel dan met 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 meld op www.meldmisdaadanoniem.nl