Politie vindt hennepkwekerij na schietincident

20-11-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN - De politie onderzoekt momenteel het schietincident op de Amalia van Solmslaan in Vlaardingen. Daarbij viel in de nacht van zaterdag op zondag een gewonde. In de woning van het slachtoffer vond de politie een hennepkwekerij.

Iets na drie uur vannacht kwam bij de politie de melding binnen dat er in de Amalia van Solmslaan in Vlaardingen zou zijn geschoten. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen buiten een slachtoffer met een schotwond aan. De man was nauwelijks aanspreekbaar. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de man die bij het slachtoffer in huis was, lagen hij en het slachtoffer te slapen toen er werd ingebroken. Het slachtoffer deed de gordijnen open en werd daarop direct door het raam beschoten.

Agenten die in het huis een onderzoek instelden, troffen daar een hennepkwekerij. De 33-jarige logee, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden. De politie zet het onderzoek voort om de exacte toedracht boven tafel te krijgen.

Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via 0800-7000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date