Politie vindt vermist meisje in auto met mes en veel geld

16-08-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens een preventief fouilleeractie in Vlaardingen-Holy werd een opvallend trio in een auto aangetroffen. Bij deze controle bleek dat een zestienjarig meisje, die als bijrijder in het voertuig zat, in het bezit te zijn van een mes in haar handtas. Nadat zij gefouilleerd was bleek zij tevens in het bezit te zijn van een aanzienlijk contant geldbedrag. Ook bleek dit meisje al sinds maart 2019 als vermist te opgegeven.

Op het moment dat de andere inzittenden door de molen werden gehaald bleek dat de bestuurder, een 26-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, geen rijbewijs had. De derde inzittende, een 25-jarige Rotterdammer, bleek nog voor zeven dagen gevangenisstraf gezocht te worden.

Alle inzittenden zijn aangehouden op verdenking van witwassen. Ook werd de mannen: 'onttrekking van een kind aan het ouderlijk gezag' ten laste gelegd.
Het mes en het geld werden inbeslag genomen. De bestuurder kreeg een bekeuring wegens rijden zonder rijbewijs en het zestienjarige meisje ontving een waarschuwing wijkverbod (voor het bij zich dragen van een mes).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date