Politie zoekt getuigen en beeldmateriaal van mishandeling

09-11-2018 112 Redactie

VLAARDINGEN - Bij een vechtpartij aan de Surfplas in Vlaardingen, is in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 november de 48-jarige Badie Saleh ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is de organisator van een feest dat daar werd gehouden. De politie is dringend op zoek naar getuigen en naar beeldmateriaal van die avond.

Bij Jofel aan de Plas dat vlakbij de Surfplas is gevestigd, was zojuist een feest genaamd ‘Cityborrel’ geëindigd toen er gevechten uitbraken. Dat was tussen middernacht en 00.30 uur. Bij één daarvan raakte Saleh zeer ernstig gewond. Hij wilde enkele partijen uit elkaar halen, maar kreeg zelf een klap en kwam ten val, met ernstig hoofdletsel tot gevolg. Hij is opgenomen in een ziekenhuis en zijn toestand is nog steeds kritiek.

Aanhouding

Er is een 23-jarige Vlaardinger als verdachte aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het is goed mogelijk dat meer mensen slachtoffer zijn geworden van bovenvermelde opstootjes. Zij worden gevraagd zich alsnog bij de politie te melden en aangifte te doen. Het is van belang een goed beeld te krijgen van wat er zich die avond heeft afgespeeld. De politie heeft al diverse getuigen gesproken, maar mogelijk heeft iemand informatie die nog niet met de politie is gedeeld of misschien heeft iemand beelden van die avond. Dat kunnen foto’s zijn, maar het liefst bewegende beelden (filmpjes). Alle informatie is uiteraard welkom via 0800-6070 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date