Politieactie tegen diefstal fietsen

18-11-2016 112 Redactie

VLAARDINGEN – Regelmatig plaatsen we op Vlaardingen24 oproepjes van gestolen of gevonden fietsen. Fietsendiefstal is momenteel de meest voorkomende vorm van criminaliteit in de stad. Frustrerend, zeker als je het gevoel hebt dat aangifte doen zinloos is. Niet volgens de politie, die vandaag met het volgende bericht naar buiten kwam:

,,Wij willen u vragen altijd aangifte te doen van diefstal van uw fiets. Dit kan via internet. Belangrijk is om altijd het framenummer van de fiets te weten en deze bij de aangifte te voegen. U zult zich vast afvragen waarom? De politie doet hier toch niets aan!

De afgelopen week zijn wij gestart met het op straat terugvinden van gestolen fietsen. Tot nu toe zijn 15 mensen blij gemaakt met hun fiets die eerder gestolen was. Aangifte heeft dus wel degelijk nut...anders kunnen wij hem ook niet voor u terugvinden! Wij weten zeker dat dit het dubbele had kunnen zijn als er wel aangifte was gedaan.

Een aantal mensen zullen nu balen van wie wij de fiets hebben afgepakt...Ja u reed op een gestolen fiets en die is nu weer terug bij zijn oorspronkelijke eigenaar.

Koop u fiets dan ook altijd bij een fietsenzaak en niet bij iemand die u op straat aanspreekt en een mooie fiets voor 50 euro verkoopt, terwijl hij 500 euro waard is.

Samen met Toezicht & Handhaving gaan wij ervoor uw gestolen fiets terug te vinden! (Geen garantie) Doe dus aangifte!!! Supertip: Installeer de app Stopheling voor Android en Ios''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date