Categorieën

Service

Poller Veerplein gesneuveld

Poller Veerplein gesneuveld
112

Poller Veerplein gesneuveld

  • Redactie
  • 30-10-2014
  • 112
Poller Veerplein gesneuveld

VLAARDINGEN - Woensdagmorgen om 07.00 uur is op het Veerplein de poller voor de deur van Plantage Pontier door een bestelbus uit de grond gereden. 

Op camerabeelden die vanuit de boekenwinkel zijn gemaakt, is goed te zien hoe eerst een vrachtauto de poller passeert waarna een bestelwagen om de pollerplaat heen rijdt. Een volgende bestelwagen rijdt dwars over de poller die dan echter nog altijd in de grond is verzonken. Dat deze bestelwagen vervolgens ook nog achteruit rijdt, is echter net een verkeersbeweging teveel van het goede. Het busje ramt de poller vol.

De marktmeester was ter plaatse. ,,Het busje was niet van een van de marktkooplieden maar probeerde snel achter een van hen aan te rijden. Toen hij door had dat hij niet verder kon, reed hij achteruit de poller uit de grond. De man wilde zijn naam niet geven en wilde alleen maar kwijt dathij van de Handyman is. Zijn kenteken is gefotografeerd dus hij krijgt hoe dan ook de rekening voor de reparatie van de poller.''

De gesneuvelde poller werd rond het middaguur al weer gerepareerd. Het bedrijf dat daarvoor telkens wordt ingeschakeld heeft aan de gemeente Vlaardingen in ieder geval een dankbare klant.