Pyromaan slaat weer toe in Vlaardingen

24-03-2019 112 Redactie

Fotografie: Flashphoto

VLAARDINGEN – Afgelopen nacht heeft een pyromaan tweemaal toegeslagen in Vlaardingen, na een ‘stilte’ van enkele weken. Allereerst werd er op de Spoorsingel een geparkeerde auto in brand gestoken. De brandweer werd om 02:43 uur gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de voorzijde van de auto in brand. Het vuur was snel geblust, maar de schade is groot. De brandweer wist wel te voorkomen dat ook de rest van de auto in vlammen op ging.

Voor de tweede keer werd er vannacht rond 05:30 uur brand gesticht in een auto aan de Kornelis Speelmanstraat. De brand sloeg over naar een tweede auto en de naastgelegen woningen. De brandweer schaalde al snel op naar Middelbrand en zette twee tankautospuiten in. Zij wisten te voorkomen dat de brand zich verder verspreidde in de woningen. Alleen de achteringangen zijn beschadigd. Van de auto’s is weinig meer over en deze zullen als verloren moeten worden beschouwd.

De politie doet verder onderzoek naar de branden. De branden vannacht zijn de zoveelste in weer een lange reeks dit jaar en vorig jaar. De laatste keer was er brand in een auto aan de Schumannring in Holy

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date