Stoere vandaal gezocht

26-05-2017 112 Redactie

VLAARDINGEN – Bij Culinaire slagerij Wapenaar aan De Loper is tussen woensdagavond 24 mei en donderdagochtend 25 mei een winkelruit ‘aan barrels gereden’. Natuurlijk zijn ze bij de slagerij ‘not amused’ en op de eigen Facebookpagina   laten ze dat dan ook weten, met een boodschap voor de stoere bink die de ruit heeft vernield:

,,Aan de stoere gasten die in de avond van woensdag 24 op donderdag 25 mei 2017 bij De Loper rondhingen: Leuk feestje gehad? Het was daarna natuurlijk wel erg stoer om met al je matties wat 'geintjes' uit te halen. Wat een lol moeten jullie hebben gehad!

Als een ware stuntman nam een van jullie een spurt op een fiets om die vervolgens door de ruit van onze winkel te boren. Vet cool! Al noemen wij, en de meeste andere mensen, dit gewoon vandalisme.

Je had je ouders zeker wel wat uit te leggen toen je zonder je fiets, want die bleef achter in de ruit, thuiskwam? Of hebben jullie die fiets voor het gemak ergens 'ontvreemd' en zoekt er nu iemand naar zijn eigendom waar hij zo hard voor spaarde? Wij, en een hoop anderen, noemen zoiets overigens 'stelen'.

Maar ... beste gasten, we hebben videobeelden. Jullie staan er zo onwijs mooi op! Vet cool zelfs! Gewoon stoer!

Dus ... laten we dit netjes oplossen en meld je (en da's wel echt stoer) samen met je ouders bij onze zaak zodat we de schade kunnen afhandelen. Krijg je ook nog een plakje worst voor de moeite.

Zien we jullie niet verschijnen, dan zetten we de beelden op internet. Eens zien wie er dan nog stoer is. Aan jullie de keuze ... Tot snel!’’

Wachten tot de beelden vrijgegeven worden op internet en social media lijkt ons ook niet handig voor het imago van de betreffende vandaal, die zich dus beter kan melden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date