Wie reed Bianca's hond aan ?

06-04-2018 112 Redactie

VLAARDINGEN - De hond van Bianca Suijs werd vandaag aangereden, maar overleefde het gelukkig. Bianca doet haar verhaal wat wij hier één op één plaatsen. Wie kan haar verder helpen ?

,,Wat heb ik de schrik van mijn leven gehad net. Ik steek met onze hond Taco het kruispunt over, netjes over het zebrapad, met groen licht en er komt een auto keihard de hoek om scheuren, door het rode licht, ik kon net opzij springen en voor mijn ogen zie ik dat onze hond Taco direct onder de auto verdwijnt. Hij geeft een enorme gil....en ik ook. Hij wordt zeker 10 meter meegesleurd onder de auto en ik verwacht het ergste....ik ren naar de auto en val op mijn knieën. Taco rolt er onder vandaan en ligt stil op de weg...en de auto trekt op en rijdt gewoon keihard door!!!!!!!!

Doordat ik alleen maar aandacht had voor Taco heb ik het kenteken en het merk auto niet gezien, en weg was hij/zij. Ik heb Taco direct opgepakt en kon niet meer stoppen met huilen. Een jongen kwam uit zijn auto gerend, had het zien gebeuren. Hij heeft me ondersteund naar de andere kant van de weg, ontzettend lief. Ik durfde niet te kijken hoe het met Taco ging. Meteen naar de dierenarts en godzijdank, echt godzijdank heeft hij niets. Wel een hele hoge hartslag en bloeddruk en verstijfde spieren maar dat is waarschijnlijk van de schrik. Wel pijnstillers mee gekregen. Nu zitten we perplex op de bank...wat kan alles toch binnen een seconde veranderen. En wat een schoft, die gewoon doorgereden is. Ik ben op zoek naar iemand die het ook heeft zien gebeuren en misschien wel het kenteken heeft onthouden of opgeschreven. Het was kruising Pruissingel/Westlandse weg in Vlaardingen, rond 19.00 uur. Ook zou ik graag de jongen willen bedanken die me direct geholpen heeft, was hartstikke lief, dat vergeet ik nooit meer.''

Contact opnemen met Bianca kan op Facebook via deze link!  

Gerelateerd