Donderdag 10 augustus

10-08-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Nieuwe expositie in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Tot 14 augustus hangt het werk van leerlingen van Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. Op dit moment heeft ze twee groepen, 1 met kinderen van vijf tot elf jaar en een groep volwassenen. De openingstijden van het aanloophuis in deze zomerperiode zijn aangepast, die van gastvrijheid zeker niet. U bent elke dag van 13.00 tot 16.00 welkom.

Verkoop bij Stadslandbouw Van Ruytenburch


VLAARDINGEN - Stadslandbouw van Ruytenburch op landgoed Hoogstad aan de Westlandseweg verkoopt elke donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur producten die op dat moment oogstbaar zijn. Klanten kunnen tegen een kleine donatie met een vrijwilliger op het land iets van hun gading uitzoeken. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om de akker in stand te houden en om organisaties met een sociale doelstelling zoals de voedselbank, Pameijer en de Sociale Supermarkt regelmatig van producten te kunnen voorzien.


Lunchconcert Grote KerkVLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 10 augustus tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van Leyding, Ritter, Ridon, Chauvet en Quiqnard. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.

Gerelateerd