Donderdag 20 april

20-04-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Chung - Hsi Han exposeert in De Windwijzer


VLAARDINGEN – In de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 is een expositie te zien met tekeningen en schilderijen van Chung – Hsi Han. In zijn werk is hij op zoek naar de laag achter het zichtbare, het onbenoembare. Met schilderen, het werken met olieverf en pigmenten, heeft hij het meeste ‘uit te zoeken’. Dat maakt het spannend, maar het tekenen is hem eigener en hij valt er steeds vaker op terug. De expositie is te zien van 15 april tot en met 30 juni, op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur en op afspraak.

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis


VLAARDINGEN Van 1 april tot en met 7 mei exposeert de Vlaardingse kunstschilder Anton Brobbel in het Zonnehuis op de Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen. Anton Brobbel maakt olieverfschilderijen, die zeer realistisch geschilderd zijn. De thema’s in het werk van Brobbel zijn divers. Van stadsgezichten tot vogels, van strandpalen tot prachtige stillevens. Maar welk thema er ook gekozen is – het resultaat is altijd zeer realistisch met oog voor detail.

Medische verrassingen in de bijbel


VLAARDINGEN – De Nederlandse Patiëntenvereniging organiseert donderdag 20 april een thema-avond in woonzorgcentrum Uitzicht aan de Churchillsingel 483. Drs. Alie Hoek-van Kooten uit Veenendaal, arts en schrijfster, zal spreken over ‘Medische verrassingen in de bijbel’. Iedereen is welkom. Aanvang 20.00 uur, vanaf 19.30 uur thee en koffie.

Lunchconcert in de Grote Kerk


VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 20 april tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van Chaumont, Couperin en Benoist. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.

Gerelateerd