Donderdag 31 augustus

31-08-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Verkoop bij Stadslandbouw Van Ruytenburch


VLAARDINGEN - Stadslandbouw van Ruytenburch op landgoed Hoogstad aan de Westlandseweg verkoopt elke donderdagmiddag van 15.30 tot 17.30 uur producten die op dat moment oogstbaar zijn. Klanten kunnen tegen een kleine donatie met een vrijwilliger op het land iets van hun gading uitzoeken. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om de akker in stand te houden en om organisaties met een sociale doelstelling zoals de voedselbank, Pameijer en de Sociale Supermarkt regelmatig van producten te kunnen voorzien.

Wim van Klink exposeert in De Groene Luiken


VLAARDINGEN - Het werk van Vlaardinger Wim van Klink valt in de categorie fijn realistisch en is tot 25 september tijdens de openingstijden van het aanloophuis De Groene Luiken te bekijken. In de maand augustus heeft u deze kans elke middag van 13.00 - 16.00 uur. In september gaan weer de reguliere openingstijden gelden. Van zaterdag tot dinsdag van 14.00 -17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 uur en van 14.15 tot 17.00 uur.

Haringkoppen in de zon


VLAARDINGEN - In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is de expositie ‘Haringkoppen in de zon’ te zien. Deze expositie is tot stand gekomen dankzij een mooie samenwerking tussen 'Haringkoppen Verbinden' en Zonnehuisgroep Vlaardingen. De expositie bevat naast een tentoonstelling van de mooiste haringkoppen ook werk gemaakt door de bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Zo zullen er mobielen hangen, met daaraan door de bewoners kunstzinnig beschilderde en versierde haringen. De tentoonstelling is te zien tot 11 september.

Lunchconcert in de Grote Kerk


VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 31 augustus tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van Scheidemann, Buxtehude en Druckenmüller. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.

Gerelateerd