Zaterdag 6 augustus

06-08-2016 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Twee exposities in het Zonnehuis


VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 zijn momenteel exposities te zien van Samira Moudnib en Marianne van Heerde-Schram. De schilderijen van Samira Moudnib zijn een mengeling van kleurencombinaties in een verbluffende moderne Arabische stijl. In de vitrine exposeert in dezelfde periode Marianne van Heerde-Schram met keramisch werk. Marianne wordt geïnspireerd door culturen van diverse landen die zij bezocht heeft, maar ook door gewone dingen uit het dagelijkse leven. De exposities zijn te zien tot en met 14 augustus.

Stadswandeling door de Oostwijk


VLAARDINGEN – De stadsgidsen van Serviceteam Vlaardingen verzorgen zaterdag 6 augustus een wandeling door de Oostwijk. Deze wijk kent nog vele mooie  en interessante plekjes. Uiteraard komt ook de geschiedenis van de Oostwijk uitgebreid aan bod. Vertrek om 13.30 uur vanaf de Visbank, waar de wandeling rond 15.30 uur weer eindigt. Deelname kost € 2,50.

Wandelconcert in de Grote Kerk

VLAARDINGEN - Het wandelconcert in de Grote Kerk op de Markt wordt zaterdagmiddag 6 augustus verzorgd door Jean van Cleef, orgel. Op het programma staan werken van Van den Kerckhoven, Storace, Pachelbel, Bach, Couperin, Meurs en Mozart. Het concert begint om 15.15 uur; bezoekers kunnen vrij in- en uitwandelen tijdens het concert. De toegang is gratis en in de pauze wordt een kopje koffie of thee geschonken.

Gerelateerd