Zondag 14 mei

14-05-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Monique van der Putten exposeert in De Groene Luiken


VLAARDINGEN – In aanloophuis De Groene Luiken is tot en met 22 mei werk te zien van Monique van der Putten. Tijdens de expositie genaamd ‘It started with nothing’ ziet u portrettekeningen, schilderijen met mixed materials , een kamerscherm en mozaïekwerk. U kunt deze bekijken, kopen maar ook lenen. Het motto van Monique : Denk-Durf-Doe en Geniet!!! De openingstijden van het aanloophuis zijn: zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Nieuwe expositie in Het Zonnehuis


VLAARDINGEN – Lucy Daenen exposeert met keramiek en schilderijen in Het Zonnehuis, aan de Dillenburgsingel in Vlaardingen. De uitgebreide expositie heeft kleurrijke met de handgemaakte beelden, karaffen en schalen van raku klei. Daarnaast exposeert Lucy ook pragmatische fantasievoorstellingen van de natuur en de mens op doek geschilderd met acrylverf. De expositie is te zien van 13 mei tot en met 21 juni.

Aad Hofman exposeert in Galerie De Duig


VLAARDINGEN - Aad Hofman exposeert zijn miniatuurlandschappen in Galerie De Duig in de Landstraat 29. De miniatuurlandschappen van Hofman zijn veelal stukjes recreatiegebied in en rondom Vlaardingen. Kleine paneeltjes met prachtige stukjes natuur: een slootje in een weiland, een bospaadje in de mist, een stukje herfstbos… Stuk voor stuk kleine juweeltjes. De expositie is te zien van 6 tot en met 21 mei, iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerd