Zondag 6 augustus

06-08-2017 Agenda Redactie

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Stadswandeling door de Oostwijk


VLAARDINGEN – De stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen verzorgen zondag 6 augustus een wandeling door de Oostwijk. Deze wijk bestaat al sinds de negentiende eeuw, en kent nog vele mooie  en interessante plekjes. Uiteraard komt ook de geschiedenis van de Oostwijk uitgebreid aan bod. Vertrek om 13.30 uur vanaf de Visbank, waar de wandeling rond 15.30 uur weer eindigt. Deelname kost € 2,50.

Nieuwe expositie in de Groene Luiken


VLAARDINGEN - Tot 14 augustus hangt het werk van leerlingen van Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. Op dit moment heeft ze twee groepen, 1 met kinderen van vijf tot elf jaar en een groep volwassenen. De openingstijden van het aanloophuis in deze zomerperiode zijn aangepast, die van gastvrijheid zeker niet. U bent elke dag van 13.00 tot 16.00 welkom.

Naoorlogs Vlaardingen


VLAARDINGEN - Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus is het de laatste mogelijkheid de expositie over het na-oorlogse leven in Vlaardingen te zien. IN Streekmuseum Jan Anderson aan de Kethelweg 50. Ook de tentoonstelling over de Geus Jan Kijne wordt hierna afgebroken. Het Streekmuseum is iedere zaterdag en iedere eerste zondag van de maand geopend van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Gerelateerd