Alzheimercafé: Ik hou nog steeds van jou

26-12-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Dinsdag 3 januari is er weer het maandelijkse Alzheimercafé. Het thema van deze avond luidt:  “Ik hou nog steeds van jou”.  In een gesprek wordt ingegaan over veranderingen in relaties en de behoefte aan lichamelijke en emotionele  intimiteit van en met mensen met dementie. Deze basisbehoefte van mensen verandert bij dementie, maar verdwijnt niet.

Hoe hier mee omgegaan kan worden is van meerdere factoren afhankelijk. Belangrijk is bijvoorbeeld hoe de relatie tussen personen was voordat de dementie er was.

De spreker van de avond is Frans Hoogeveen. Hij is lector aan de Haagse Hogeschool en is landelijke bekend als specialist dementiezorg. Frans zal een inleiding verzorgen op het thema van de avond en is natuurlijk bereid vragen van een ieder te beantwoorden.

Het Alzheimercafé is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar professionals en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor het Alzheimercafé bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, aan de Dillenburgsingel 5. Om 19.30 start het programma en dit duurt tot 21.00u. Om 19.00 gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date