Alzheimercafé in het Zonnehuis

29-08-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf september vindt het Alzheimer Café weer elke eerste dinsdag van de maand plaats in Vlaardingen. Het Alzheimer Café is een informatieve avond over onderwerpen, die met dementie te maken hebben. Het Café is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar ook professionals en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom. Dinsdagavond 3 september wordt uitleg gegeven over de Wet Langdurige Zorg door Sofie Bruist, beleidsmedewerker bij het Zorgkantoor DSW.

Wanneer iemand afhankelijk wordt van zorg, bijvoorbeeld in een verpleeghuis, is de kans groot dat deze persoon geconfronteerd wordt met de Wet Langdurige Zorg. Het Zorgkantoor voert deze wet uit en kan vanuit deze rol ook veel betekenen voor mensen, die zorg ontvangen, die vanuit deze wet gefinancierd wordt. Hoe de Wet Langdurige Zorg werkt en wat het zorgkantoor voor u als persoon kan betekenen wordt duidelijk op deze avond.

Voor het Alzheimer Café bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen. Om 19.30 uur start het programma en dit duurt tot 21.00u. Om 19.00 uur gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, u kunt gewoon binnen lopen.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date