Alzheimercafé Vlaardingen op 5 juni met een theatervoorstelling

04-06-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Dinsdag 5 juni is er weer  het maandelijkse Alzheimercafé. Dit keer geen thema met een spreker, maar dit seizoen wordt feestelijk afgesloten met een theatervoorstelling die speciaal geschreven is voor dit Alzheimercafé en gespeeld wordt door Eric van der Ende en Annemarie Keyzer.  In deze voorstelling worden er scènes gespeeld die herkenbaar zijn, maar waarbij ook humor niet ontbreekt. Rode draad in de voorstelling is vakantie. Is vakantie voor iemand met dementie ontspannend of juist niet?

Deze avond is de laatste van het seizoen. In de maanden juli en augustus is er geen Alzheimercafé. De eerste dinsdag van september wordt er weer van start gegaan.

Het Alzheimercafé is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar professionals en andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor het Alzheimercafé bent u van harte welkom in de Brasserie van het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5. Om 19.30u start het programma en dit duurt tot 21.00u. Om 19.00u gaan de deuren al open. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date