Apotheek Backer sluit deuren

21-02-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Na ruim 40 jaar neemt Mevrouw L. Liem (Lifa Koersmasono) afscheid van Apotheek Backer. Mevrouw Liem heeft al die jaren met veel plezier gewerkt en een vertrouwensband opgebouwd met de artsen en patiënten door haar persoonlijke service. Apotheek Backer is een begrip in Vlaardingen door het prachtige pand midden in het centrum sinds 1835. 

Met pijn in haar hart, maar vol vertrouwen geeft ze het stokje door aan Apotheek Walrave. Deze apotheek heeft, net als Apotheek Backer, service hoog in het vaandel staan. En dat is precies de reden van Mevrouw Liem om na een zoektocht van twee jaar, te kiezen voor deze apotheek. 

Op 1 maart 2019 sluit Apotheek Backer definitief haar deuren. Het hele team van Apotheek Backer, gaat dan samen met de patiënten over naar Apotheek Walrave. Aan de balie wordt men dus geholpen door een vertrouwd gezicht. Apotheek Walrave, gevestigd in Gezondheidscentrum Emmahof, ligt slechts op 350 meter afstand van Apotheek Backer en biedt dezelfde services, en extra services als een 24-uurs automaat.  

Vanaf 1 maart 2019 heet Apotheek Walrave alle patiënten van Apotheek Backer van harte welkom!Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date