Argos zorggroep steunt Roparun team 268 Vlaardingen

06-12-2018 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Om geld op te halen voor de Roparun, gaat team 268 Vlaardingen de decemberpost in Vlaardingen bezorgen. De verzendkosten die daarmee uitgespaard worden gaan naar het Roparun team.

De huizen van Argos Zorggroep in Vlaardingen Marnix, Soenda en De Meerpaal zullen hun post ook via het roparunteam versturen. Daarnaast nemen zij tijdelijk de functie van brievenbus op zich, zodat de bewoners van Vlaardingen altijd in hun buurt het roparunteam kunnen ondersteunen.

Post met bestemming Vlaardingen kan ingeleverd worden bij de recepties van deze huizen. Bij het inleveren van de ongefrankeerde post worden de portokosten betaald. Dit bedrag wordt door de receptie in een daarvoor bestemde bus gestopt.

Teamleden van het Roparun team halen de ongefrankeerde post vervolgens op en bezorgen deze op het door gewenste adres in Vlaardingen. Mensen die geen post hebben maar toch het goede doel willen steunen kunnen natuurlijk altijd een extra bijdrage afgeven bij de receptie van de desbetreffende huizen. Zij zorgen dat het geld wordt overhandigd aan Roparun team 268 Vlaardingen.

Deelnemende huizen

Marnix
Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen

Soenda
Soendalaan 2
3131 LV Vlaardingen

De Meerpaal
Willem de Zwijgerlaan 2
3136 AS VlaardingenGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date