Ben jij die enthousiaste vrijwilliger uit Vlaardingen?

06-03-2020 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Woon je in Vlaardingen, ga je graag met mensen om en wil je iets betekenen voor anderen? Dan is de OproepCentrale op zoek naar jou! Met een uurtje per week kun jij al het verschil maken voor iemand, bijvoorbeeld door lekker samen uit wandelen te gaan of gezellig koffie te drinken. 

Bij de OproepCentrale zijn ruim 200 vrijwilligers actief. Sommigen bouwen een gezellig contact op met mensen eenzaam zijn of die door hun ziekte of handicap weinig sociale contacten meer hebben. Andere vrijwilligers gaan lekker naar buiten met mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel. Er zijn ook vrijwilligers actief die zich op inzetten om met hun eigen auto cliënten te begeleiden naar het ziekenhuis of de tandarts. 

Zoals je leest, is vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale heel divers. Bovendien biedt de OproepCentrale haar vrijwilligers interessante cursussen en leuke bijeenkomsten. Wil jij ons team van vrijwilligers in Vlaardingen versterken? Kijk dan op www.oproepcentrale.nl  of neem contact met ons op via 010 - 427 81 77 of per e-mail via info@oproepcentrale.nl .


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date