Bevrijd jezelf van het gepieker!

29-03-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Herken je dit? Je zit bij een vergadering, een collega of leidinggevende maakt een opmerking over hoe je iets aangepakt hebt en je hebt daar nog een paar dagen last van. Of er is één collega op je werk waar je veel last van hebt. Als die er is, ben je gespannen, jezelf niet en wil je eigenlijk het liefst maar één ding: wegwezen!

Of: er zijn conflicten in jouw familie of met je schoonfamilie en het lukt jullie niet om het uit te praten. Je bent er ongelooflijk boos, verdrietig, aangedaan over... en het lukt je maar niet om dat los te laten. Het lijkt wel op ze op al je 'rode knoppen' drukken. De enige oplossing lijkt te zijn om het contact te verbreken. Ondertussen heb je er vreselijk veel last van: slecht slapen, een naar gevoel in je maag, enzovoorts.

Of soms nog verrassender: een wildvreemde die een opmerking tegen je maakt, wellicht zelfs goedbedoeld en je merkt dat je er enorm door geraakt wordt. Vaak onbegrijpelijk wat er dan gebeurt.

Ben je benieuwd hoe dat werkt en zou je ook wel willen dat je minder piekert of minder heftig reageert op bepaalde situaties? Dan ben je van harte welkom op de lezing die ik hierover ga houden. 

In de lezing komt aan de orde
- Hoe werken deze rode knoppen (ook wel bekend als 'triggers')?
- Wat wordt er dan bij jou aangeraakt?
- En hoe kun je je daarvan bevrijden? 

Praktische informatie
Door wie? Marianne Verhoeff, Praktijk Verhoeff, Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie
Waar? Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151, Vlaardingen-Holy
Wanneer? Donderdagavond 19 april 19.30-21.00 uur, zaal open vanaf 19.15 uur
Kosten? 5 euro (inclusief koffie/thee), contant betalen bij de ingang. Aanmelden? Ja, graag! Bij info@praktijkverhoeff.nl of 06-46653344

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date