BodyMindWork: nieuw in Vlaardingen!

02-12-2015 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - BodyMindWork is nieuw in Vlaardingen. Vanaf januari start in Vlaardingen een cursus van 10 donderdagavonden ‘BodyMindWork’.

-          Wanneer geniet je van het leven, ben je ontspannen, voel je je blij en gelukkig?
-          Wanneer valt het leven je zwaar, ben je gespannen, voel je je moe? 

Over deze en soortgelijke vragen gaan we in de cursus BodyMindWork niet zitten piekeren en somberen. Wel gaan we bewegen, doen we lichaamsoefeningen en ademwerk. Zo leer je te voelen en te ervaren wat jou belemmert om blij en ontspannen te zijn, en om te ontdekken wat jij nodig hebt om het tij te keren. 

De werkvormen tijdens de cursus: beweging, ademtechnieken, inspannings- en ontspannings-oefeningen en (actieve) meditaties. BodyMindWork is bedoeld voor iedereen die verlangt naar meer levensplezier en ontspanning, naar oprecht contact met zichzelf en met anderen. 

De cursus wordt verzorgd door Marianne Verhoeff. ,,Ik ben bodymindtrainer en therapeut in de lichaamsgerichte psychotherapie. Mijn begeleiding is er op gericht je weer bewust te maken van en te leren luisteren naar de signalen en verhalen van jouw lichaam. Vanuit deze bewustwording is blijvende verandering mogelijk.’’  

Meer informatie? www.praktijkverhoeff.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date