Cafe Doodgewoon

13-04-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 21 april wordt Café Doodgewoon’ gehouden in Het Zonnehuis. Het thema van deze avond is “het regelen van een uitvaart”. Deze avond zijn er twee dames uitvaartorganisatie Matrice aanwezig en geven allerlei informatie rondom overlijden, uitvaart en nazorg. Ook veel vragen die op de uitvaart informatie hulplijn op internet staan zullen aan bod komen.

Café Doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg binnen onze regio, zoals professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom. De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen.

Het Café Doodgewoon start op donderdagavond 21 april om 19.00 uur in zaal De Grote Beer van Het Zonnehuis op de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan cafédoodgewoon@zgvlaardingen.nl . De bijeenkomst is rond 21.00 uur afgelopen.

 

Gerelateerd
Reacties