Café Doodgewoon

19-11-2016 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 1 december wordt Café Doodgewoon gehouden in Het Zonnehuis. Het thema van deze avond is 'Euthanasie en de rol van de huisarts?'. Deze avond zal Marjan Tenk, huisarts, uitleggen geven over de regels waaraan Euthanasie wettelijk moet voldoen. Daarna volgt de documentaire 'Dodelijk Dilemma', hierin worden enkele huisartsen gevolgd in een euthanasietraject. Na de koffie wordt de documentaire besproken en kunnen vragen worden gesteld.

Café Doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg binnen onze regio, zoals professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom. 

De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen. 

Het Café Doodgewoon start op donderdagavond 1 december om 19.30 uur in zaal De Grote Beer van Het Zonnehuis op de Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen (inloop vanaf 19.00 uur). Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan cafédoodgewoon@zgvlaardingen.nl. De bijeenkomst is rond 21.00 uur afgelopen.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date