Cheque overhandigd voor sporten bewoners van De Laurenburg

24-12-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Bewoners van De Laurenburg namen op 24 december een cheque ter waarde van 3000 euro in ontvangst. Een belangrijke bijdrage voor het sporten van bewoners. Zij gaan al bijna 6 jaar elke dinsdagmorgen aan de slag onder professionele begeleiding van sportinstructeurs van De Polderpoort.

Een belangrijke activiteit voor bewoners. Sporten heeft naast het bewegen een belangrijke functie, want bewoners nemen hierdoor actief deel aan de samenleving en ervaren daarmee plezier en gezelligheid. Het sporten is niet mogelijk zonder sponsoren. We zijn blij dat we via een vrijwilliger, die bij de Laurenburg samen met een bewoner elke week met houtbewerken bezig is, deze bijdrage hebben kunnen ontvangen. Hij heeft dit goede doel aangedragen bij zijn werkgever Verboon Maasland. Daar wordt elk jaar, in plaats van een kerstpakket, het geld aan een goed doel besteed. 

In De Laurenburg aan de Dillenburgsingel in Vlaardingen wonen mensen tussen de 18 en 65 jaar met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) of een spierziekte. De Laurenburg is onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date