De vakantie komt eraan!

13-06-2018 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Eindelijk! Na weer een jaar aan het werk geweest te zijn, komt dan eindelijk het moment om te genieten. Genieten van een welverdiende vakantie. Even geen verplichtingen, lekker niets doen of wandelend of fietsend de omgeving verkennen. Even lekker bijkomen! 

Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend omdat pijnklachten deze periode echt kunnen dwarszitten. Ondanks dat je op diverse manieren met jouw klachten aan de slag bent gegaan, blijf je er last van houden. Je kunt zo niet fijn genieten van wat het buitenland of ons eigen mooie Nederland je te bieden heeft. Tijdens wandelingen wil je geregeld even een bankje opzoeken of een plekje waar je even tegen kunt leunen om de pijn maar niet te voelen. Je wilt geen spelbreker zijn en dus ga je, eigenlijk tegen beter weten in, mee met elke mooie wandeling of fietstocht die wordt gemaakt.

Maar wat kun je nog meer doen wanneer je eigenlijk al bijna alles tegen de pijn hebt geprobeerd? Misschien is osteopathie in zo’n geval wel een goede keuze.

Met osteopathie ga ik op zoek naar de oorzaak van de klachten die je op dat moment hebt. Dat kan op de plek zijn waar je last hebt. Maar het kan ook heel goed zijn dat de pijn veroorzaakt wordt door een dikke darm die niet goed beweegt. Hierdoor spannen de onderrug- en heupspieren aan, wat op den duur voor klachten in bijvoorbeeld de heup, knie of onderrug kan zorgen. 

Herken je jezelf in dit verhaal? Moet je tijdens de vakantie ook altijd even op adem komen? Wellicht dat osteopathie iets voor je kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op met Ivo Osteopathie via 06 - 190 79 434 of via mail: info@ivo-osteopathie.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date