Echt Leven in plaats van geleefd worden?

23-09-2014 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN -  Echt Leven in plaats van geleefd worden? Praktijk Levenskunst biedt je de begeleiding en tools om dit waar te maken en de regisseur van je leven te zijn.

Vanuit Praktijk Levenskunst biedt Elles van Paassen geïntegreerde psychotherapeutische behandelingen om de balans in je zelf te herstellen. Een gevoel van gezondheid en geluk begint bij een stevige basis, van binnenuit, vanuit je zelf. Wanneer je jezelf kent en kan luisteren naar jezelf, is het gemakkelijker om met situaties in de buitenwereld om te gaan. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebied zijn veel klachten en problemen goed behandelbaar. De geïntegreerde behandelingen zijn erop gericht om jouw innerlijke kracht te activeren. Zo kun je doelgericht je stappen nemen die nodig zijn om de regie over je leven te nemen en te zorgen voor jouw levensgeluk.

Ik heb een verpleegkundige achtergrond en hierdoor heb ik mij vooral gespecialiseerd in psycho-oncologische hulp, Prikkelbaar Darm Syndroom, Astma management, adem-coaching, zwangerschap en bevallen, systeemopstellingen, traumabehandeling, verliesverwerking, angst en paniek,  burn-out.  

Naast individuele behandelingen organiseer ik workshops en activiteiten, om je bewustzijn te vergroten en je leven echt te leven vanuit je essentie en je hart. De wijsheid vanuit oude culturen en de principes vanuit de natuurwetten worden gebruikt om de wijsheid en de natuurlijke stroom in jezelf te herinneren en te activeren. Mijn bijdrage is om je de sleutels tot creatie en innerlijke rijkdom aan te reiken op je levensweg. Kijk voor maandelijkse activiteiten op de website.

Wil jij een stap vooruit, kom dan langs voor een gratis kennismaking van 20 minuten. Bel Elles: 06-28207200 of stuur een e-mail: levenskunst@ellesvanpaassen.nl. Meer informatie is te vinden op www.ellesvanpaassen.nl. De praktijk Levenskunst is gevestigd in Paramedisch Centrum Dillenburgsingel 10.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date