Een bakkie met een plakkie in de Buurtkamer

22-08-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op woensdag 4 september  van  13.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom in de Buurtkamer voor een bakkie met een plakkie, een activiteit van Minters Mantelzorg.  

Een bakkie met een plakkie in de Buurtkamer is een plek waar mantelzorgers uit Vlaardingen elkaar kunnen ontmoeten. Deze middag zal Marianne Verhoeff een workshop verzorgen, “In vrijheid mantelzorgen” .Over afstand en nabijheid in de mantelzorg. Mantelzorger zijn is op zichzelf al een pittige taak. Veel regelen, lastige beslissingen nemen, de feitelijke (ver)zorgtaken, etc. In die drukte van alledag is er een factor, die onderbelicht blijft en die het (langdurige) mantelzorgen extra zwaar of juist lichter kan maken: de kwaliteit van de relatie en de onderlinge samenwerking van familieleden.

Hoe vind je als mantelzorger de juiste afstand of nabijheid, zodat je ook zelf gezond en vitaal kunt blijven?
 

Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij de Buurtkamer, Valeriusstraat 28 in Vlaardingen. De koffie of thee met een plakkie staat klaar.
 

Meer informatie:


Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06-51694096, of kijk op www.mintersmantelzorg.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date